Flygel til FolketFylgel


Ås kulturhus har sammen med ÅsEnsemblet og Folkedanselaget Springar´n satt i gang en innsamlingsaksjon til innkjøp av nytt flygel til Ås kulturhus. Det er stor interesse for bruk av flygel og hva er vel bedre enn å kunne bruke et kvalitetsflygel når stykker skal fremføres? Målet vårt er å samle inn 600 000,- totalt og kulturhuset stiller med 50 000,- direkte inn i kassa.   

Ønsker du å være med på innsamlingen? Da kan du velge en (eller flere!) av følgende:
1. Kom på Flygelfesten 1.mars, og få med deg flere av Ås sine musikalske talenter
2. Kjøp en Flygelaksje designet av Ellen Eikenes til 500,- og få med deg aksjen hjem. Denne kan kjøpes i Café Falsen på kulturhuset 11-12.30.
3. Kjøp en tangent til 5000,- og du vil få navnet til bedriften, laget, foreningen eller ditt eget navn på en bronseplate som henges opp ved flygelet.

For større gaver kan post@askulturhus.no kontaktes.

Alle inntektene og donasjonene går til innkjøp av flygel til kulturhuset som kan brukes av lag og foreninger, næringslivet, private og andre. 
 
Sponsorer:
Tusenfryd
The Well
 
Arrangementer ifm innsamlingen:
 
Lyttelunsj - klassisk musikk til lunsj. Under denne Lyttelunsjen gleder vi oss til å få besøk av pianisten Anne Stereopulou fra Athen i Hellas. Dette blir en nydelig halvtime med kvalitets klassik musikk. Vi har laget en billettkatergori som heter Donasjon nytt flygel - i tilfelle du har lyst til støtte aksjonen -"nytt flygel til folket".
 
Flygelfesten – vårt første offisielt arrangement ifm flygelinnsamlingen. Fredag 1. mars kl. 19.00.
Velkommen til en festaften på Ås kulturhus med dyktige artister og kor på scenen. Dette er en festkveld med flott musikk, korsang og god stemning.
Blant de påmeldte er Åsrevyen,  ÅsEnsemblet med André Bongard på flygel, Folkedanselaget Springar´n med Spelemannslaget De Frilynde og Ås kirkekor m/ Jostein Grolid på flygel.
Også med er Siw C. ChristiansenEspen Hermansen og Christian Bakke fra Falsen, Solveig Schytz og Jonas Aune.
Vi gleder oss til å høre Lars Mannsåker, Per Audun Mannsåker, Kristine Victoria Magnus, Mona Pettersen, Monica Holm Jensen og Diamonds and Rust,
Og fra Kulturskole i Ås ønsker vi velkommen Vera Folstad med Trond Folstad, Sandrica Murielle Randrimampianina, Jan Håvard Østby, samt Lorenzo Nardocci.
Konferansier for kvelden blir Atle Fretheim, så kanskje det blir en dose humor også? Billettsalget er i gang!

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv utAdresse: Moerveien 1 1430 Ås
Problemer med å kjøpe eBilletter? Send en mail til post@ebillett.no


Powered by CustomPublish AS