icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
Klima- og energiplan illustrasjonsbilde

Klima- og energiplan illustrasjonsbilde

  

Klima- og energiplan 2009-2012

Planen er utarbeidet i et samarbeid mellom kommunens administrasjon og representanter fra alle de politiske partiene i Ås.

Klima- og energiplan for Ås kommune ble vedtatt av kommunestyret 23. september 2009.

Planen er utarbeidet i et samarbeid mellom kommunens administrasjon og representanter fra alle de politiske partiene i Ås. Til sammen foreslås over 70 små og store tiltak for de neste 4 årene som skal bidra til å redusere utslipp av klimagasser og energibruk i vår kommune. Denne planen legger opp til at kommunens egen virksomhet skal gå foran, men skal vi nå målene må vi ha med oss næringsliv, organisasjoner og innbyggerne. Ved at vi alle tar et ansvar og samarbeider godt, tror vi at Ås kommune kan gi et viktig bidrag til å begrense vår tids største miljøutfordring.

Ved å lese denne planen vil man få kunnskap om klima- og energiutfordringene, og oversikt over status for utslipp i Ås kommune. Vi håper dette vil være et nyttig dokument for mange og vi ser frem til å komme i gang med det viktige arbeidet som denne planen legger grunnlaget for!

Ås, 21.10.2009

Johan Alnes      Per A. Kierulf
Ordfører             Rådmann

Last ned planen i pdf-format her.

Ås kommune| Skoleveien 1 1430 Ås | Postboks 195 1431 ÅS | Telefon: 64 96 20 00| Organisasjonsnummer: 964948798 |

Ansvarlig redaktør: Trine Christensen | Webredaktør: Ivar Ola Opheim |

Web levert av CustomPublish
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan lese vår personvernerklæring og mer om vår bruk av informasjonskapsler her