icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
Du er her:   Ås internasjonale kultursenter   ›   Hjem   ›   Toppmeny   ›   Selvbetjening   ›   Gata mi   ›   Alle saker
Innsendt av: Anita Lystad ,Sagaveien 31 a

Fartsdumper

Vei
2018-01-12 13:25 (#45520)
Ferdigbehandlet Ferdigbehandlet

Adresse: Lerkeveien ,Snarveien 1
Kart


Det ønskes fartsdumper på disse to strekninger.bor selv på hjørnet Lerkeveien /Sagaveien observerer til stadig veldig høy fart på kjøretøy her , dette er mye brukt skolevei .Mange gående til tog ,buss og til sentrum . Har selv vært vitne til påkjørsel av syklende . Det har vært stor utskiftning i nabolaget ,mange familier med små barn er flyttet hit .Det kan virke som om at disse to veiene som da går over i Moerveien som også er fri for fartsdumper blir mye benyttet av kjøretøy pga av mangel på fartsdumper. Det kan også nevnes at de som skal fra Drøbaksveien (åsgård )til Moer blir henvist hit ved bruk av GPS . Flere store kjøretøy har fått problemer med å forsere Krysset Lerkeveien over til Sagaveien . Kan igjen bli et stort problem når Moer sykehjem skal utvides.
Kommentar fra kommunen:

Takk for din henvendelse. Vi noterer oss strekningen du nevner og vil måle fart før vi vurderer eventuelt etablering av fartsdumper.