KinoFremtidsfilm: «The End of Meat»

lørdag 19. okt 2019


En fremtid uten kjøtt? Hvilken effekt har det på miljøet, dyrene og menneskene om man hadde kuttet ut kjøttspising? Filmskaper Marc Pierschel har bestemt seg for å undersøke nettopp dette i den tankevekkende dokumentaren The End of Meat. Kl. 17.15

Fremtidsfilm er Ås kinoteaters filmfestival. Slagordet er «En liten filmfestival om menneskehetens framtid», og festivalens fokus er på filmer som sier noe om fremtiden eller i hvilken retning samfunnet går. I dette tilfellet dreier det seg om kostholdet vårt.

59819140_10161733890150147_2626044851333890048_o

Lørdag 19. oktober kl. 17.15

Engelsk tale, norske tekster

Aldersgrense: 9 år

Unummererte plasser

 

En fremtid uten kjøtt?
Hvilken effekt har det på miljøet, dyrene og menneskene om man hadde kuttet ut kjøttspising? Filmskaper Marc Pierschel har bestemt seg for å undersøke nettopp dette i denne tankevekkende dokumentaren.

I The End of Meat møter vi blant andre internettfenomenet Esther the Wonder Pig, snakker med pionerer innen veganbevegelsen i Tyskland, besøker den første byen i India som er helt kjøttfri, besøker husdyr som har blitt reddet og nyter sin nyvunne frihet, samt undersøker fremtiden i matproduksjon hvor en kan lage kjøtt og ost uten dyr – og til og med høste «bacon» fra havet – og mye mer. The End of Meat er en banebrytende dokumentarfilm som viser en fremtid hvor animalske produkter hører fortiden til.

 

 
Billetter kjøpes online på www.askulturhus.no og ved inngangen (30 min før filmen starter).
Gyldig studentkort må fremvises ved kjøp av studentbillett.

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut


Barneforestilling

Adresse: Moerveien 1 1430 Ås
Problemer med å kjøpe eBilletter? Send en mail til post@ebillett.no


Powered by CustomPublish AS