icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
Du er her:   Kultur   ›   Ås internasjonale kultursenter   ›   Aktuelt og arrangementer/news and events
kulturhack

KulturHack

4.september kl 1800-2200

Sted: Ås kulturhus

Gratis åpent arrangement som passer for alle mellom 16-30 år

Publisert: 03. september 2018
bvdtrommer

Barnas verdensdag Ås

Lørdag 22.september kl 12-16

Gratis familiedag

www.bvdås.no

Publisert: 27. august 2018
vårstival_200x283

Kulturskolens vårfestival 2018

Da er det igjen klart for kulturskolens årlige vårfestival. Fra 6.mai til og med 12.juni vil flere hundre barn og unge spille konserter og vise forestillinger. Arrangementene er åpne for alle. Alle arrangementene er gratis hvis ikke annet er oppgitt i programmet.

Trykk her for fullstendig program

Publisert: 03. mai 2018
xenophilia1

Xenophobia

Fra januar 2018 er vi i gang med prosjektet Xenophobia.

Xenophobia er et kunstfaglig prosjekt om xenofobi. Ordet som er gresk, betyr oversatt til norsk "fobi for det som er fremmed".

Formålet med prosjektet er gjennom tverrfaglig samarbeid og et samarbeid mellom Norge og Hellas å bidra til økt bevissthet og reduksjon av frykt for det som er fremmed og annerledes.  Prosjektet drives av Kulturskolen i Ås i samarbeid med Åsgård skole, Vitenparken i Ås og Galatsi kommune i Athen.

Xenophobia-prosjektet er et samarbeidsprosjekt i skjæringspunktet mellom kunstfag, realfag, språkfag, samfunnsfag, forskning og formidling.

Prosjektet avsluttes med forestillingen "Xenophobia" som settes opp i Vitenparken og Kulturhuset i Ås.

Les mer om prosjektet og fremdriften på prosjektets hjemmeside:

Publisert: 18. januar 2018
god-jul-003

Julekonsert

Kom i stemning med Kulturskolens julekonserter!

Ås kirke torsdag 7. desember kl. 18.00

Nordby kirke onsdag 13. desember kl. 18.30

Alle er velkommen!  Gratis inngang!

Publisert: 07. desember 2017
arabisk kveld

Velkommen til arabisk kveld i Ås/Ås الأمسية العربية في بلدي

Ås internasjonale kultursenter og flyktningetjenesten i Ås inviterer til

gratis arabisk kveld for hele familien.

Publisert: 25. oktober 2017
drowning-in-clothes 1920

Kulturfesten- en internasjonal festdag

Lørdag 22.april kl 12-15 og HAV kl 15-1930 på Ås kulturhus.

Publisert: 03. januar 2017
Knut Utler

Vår i vente

Lørdag 11.mars. To forestillinger kl. 15.00 og 17.30 på Ås kulturhus

Foto: Knut Utler

Publisert: 03. mars 2017
Stian_Carstensen_06

Musikk i mørketida

Ås internasjonale kultursenter ved Kulturskolen i Ås inviterer sammen med "Musikk i mørketida" til gratis konsert på Ås kulturhus tirsdag 28.februar kl.18.00. Noen av Norges fremste musikere Stian Carstensen og Atle Sponberg spiller sammen med Internasjonalt kor og band på Bjørnebekk asylmottak.

Publisert: 28. februar 2017
HAV bilde_300x165

HAV

Velkommen til en helaftens kulturkveld i regi av HAV-prosjektet. Lørdag 12. november 2016, Kl 18.00 - 22.00. Ås kulturhus (Kinosalen).

Publisert: 02. november 2016

Animasjonsfilm Barnas verdensdag Ås

Var du på animasjonsfilmverksted på Barnas verdensdag Ås lørdag 24.september. Her kan du se filmen som dere var med å lage

Publisert: 26. september 2016
Åsgård skole oppvisning sammen med elever fra Cape Town

Strålende dans- og musikkframføring av elever fra Åsgård og Cape Town

Torsdag hadde femte trinnet ved Åsgård skole en oppvisning i Kulturhuset sammen med lærere fra Cape Town.

Publisert: 03. juni 2016
radikalisering_200x283

Forebygging av radikalisering og voldelig ekstremisme

Velkommen til åpent dialog møte om "forebygging av radikalisering og voldelig ekstremisme" onsdag 27.april kl 1800 i Store Sal på Ås kulturshus.

Yousef Bartho Assidiq fra JustUnity forteller om sine erfaringer fra da han selv var i ferd med å bli radikalisert og hvordan han kom seg ut av det.

Publisert: 20. april 2016
Mikkel Gaup

Mikkel Gaup til Festdagen 16.april

Mikkel Gaup til Ås!

Vi har gleden av å fortelle at på Kulturfesten i morgen på Ås kulturhus (lørdag) kommer selveste Mikkel Gaup (fra Veiviseren blant annet) for å ha joikeverksted! (Jodlingen har dessverre gått ut pga sykdom.) Bli med på en 20 minutters introkurs i joiking kl. 11.15, 11:45 og 12:45 og 13:15. Mikkel Gaup åpner med joik fra balkongen på kulturhuset kl 1100. Ikke kom for sent!

Publisert: 15. april 2016
nordover!

FOTOUTSTILLING: ØYEBLIKK AV GLEDER. NORDOVER!

EN DEL AV KULTURDAGEN: EN INTERNASJONAL FESTDAG LØRDAG 16.APRIL KL 11-15 OG KL 1900 PÅ ÅS KULTURHUS

Fotoutstilling og mini-konsert

Publisert: 12. april 2016
drowning-in-clothes 1920

Kulturfesten: en internasjonal festdag

Lørdag 22.april kl 12-15 og kl 15-1930 på Ås kulturhus.

Publisert: 12. april 2016
Nyanga

Innsamling av instrumenter og dansesko til Sør-Afrika/Collecting instruments and dance shoes for South Africa

Nyanga Township regnes som den fattigste delen av Cape Town. Her holder Nyanga Arts Development centre til. Frivillige artister gir her gratis undervisning til barn og unge innen forskjellige kunstarter.de jobber også inn i skolene. De ønsker seg flere instrumenter å spille på og ballettsko til danseundervisningen. Vi håper å sende en container med instrumenter og dansesko ned i løpet av vinteren. Vi ønsker å komme i kontakt med alle som har instrumenter liggende som ikke lenger er i bruk. Alt tas i mot med takk. Ta kontakt med kultruskolen hvis du har noe å gi bort eller ta kontakt på facebooksiden: Innsamling av instrumenter til Nyanga Arts Development