icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
30. juni - 14:16
Mer informasjon og alle saker om koronasituasjonen fra kommunen finner du her:
Eva Merete ved enhet for bygg og geodata, virksomhet for samfunnsutvikling, i Ås kommune, trenger funksjonsassistent.

Eva Merete ved enhet for bygg og geodata, virksomhet for samfunnsutvikling, i Ås kommune, trenger funksjonsassistent.

  

Søker funksjonsassistent

Kan du tenke deg å bli funksjonsassistent - eller kjenner noen som har lyst? Eva Merete er ansatt ved bygg og geodata, og trenger en assistent som kan begynne i jobben raskt.

Som funksjonsassistent for Eva Merete bistår du henne i hennes arbeidstid ved byggesak og geodata i Ås kommune. Hun har kontor på rådhuset i Ås sentrum.

Eva Merete forteller

Jeg er ansatt i enhet for bygg og geodata, virksomhet for samfunnsutvikling, i Ås kommune. Ettersom jeg har MS og ekstra «utfordringer», har jeg siden august 2014 hatt hjelp av en såkalt «funksjonsassistent».

Vedkommende har gjort det mulig for meg å kunne fortsette i jobben som avdelingsarkitekt i kommunen til tross for at jeg sitter i rullestol med tilhørende utfordringer. Mine arbeidsoppgaver består av behandling av delesaker, det vil si deling av alle typer eiendommer samt utarbeiding av en veileder for uterom i Ås kommune.

Jeg trenger assistenten allerede fra og med uke 25 (neste uke) alternativ inneværende uke. Vi kan ellers bli enige om ferieavvikling!

Oppgaver

Funksjonsassistenten skal fungere som mine armer og ben, det vil si være behjelpelig med å skrive på data, utarbeide digitale kart, legge fakturaer inn i Agresso, og om nødvendig assistere noe ved forflytninger samt følge meg hjem ved arbeidsdagens slutt, ca. 5-10 minutters gange unna.

Hun eller han må beherske godt norsk skriftlig og muntlig, kunne bistå med bruk av data med vekt på Word, iIlustrasjons-programmer, Excel, Public 360 med mer og ha generell god datakompetanse.

Videre skal assistenten være en samarbeidspartner for meg i tillegg til å kunne fungere godt i et sosialt nettverk med varierte og spennende arbeidsoppgaver, alt i et fagmiljø knyttet til utarbeidelse av planer og rammer for utviklingen av Ås kommune.

Arbeidstid

Arbeidet er primært å være tilstede minst 3-4 timer tirsdag, torsdag og fredag fra cirka kl. 12.30/13.00 eller etter avtale og inntil 14 timer per uke. Assistenten ansettes av Ås kommune og lønnes av Nav. Dette er en del av tiltak for inkluderende arbeidsliv (IA) som Ås kommune er en del av.

Fremfor alt er det viktig med smidighet, evne til samarbeid og godt humør i en ellers nokså «tett» arbeidssituasjon på eget kontor i 2.etasje i Ås rådhus. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Vennligst ta kontakt snarest!

Vennlig hilsen
Eva Merete Lunde
Mobil: 416 88 161

Ås kommune| Skoleveien 1 1430 Ås | Postboks 195 1431 ÅS | Telefon: 64 96 20 00| Organisasjonsnummer: 964948798 |

Ansvarlig redaktør: Trine Christensen | Webredaktør: Ivar Ola Opheim |

Web levert av CustomPublish
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan lese vår personvernerklæring og mer om vår bruk av informasjonskapsler her