KJØP eGAVEKORT HER Ønsker du å gi en opplevelse? Kjøp en billett til et kulturarrangement eller en kinovisning. 
 

Ås kinoteater åpner helgen 14. september  - 16. september med Olle Bolle - et rockeeventyr på fredag og kinofremvisniner på søndag.

 
Billettluka i kinovestibylen: 
Det er mulig å kjøpe billetter til alle våre arrangementer tirsdag, onsdag og torsdag kl. 11 - 12. Du kan også kjøpe billetter før alle kultur- og kinoarrangementer.
 
Café Falsen (kinovestibylen): 
Kafeen er åpen hverdager fra 10 - 14. Der kan man f.eks. få kjøpt snacks, kaffe, vafler og drikke. Den er også åpen en time før hver kinoforestilling. Ved konserter med salg av alkohol er det alltid 18 årsgrense.
 
Parkering:
Parkeringsplasser finnes i kulturhusets umiddelbare nærhet. Det er maks 4 timers gratis parkering på Rådhausets parkeringsplass.
 
Vårt billettsystem:
Billettsystemet vi bruker leveres av eBillett/DX.
Vi har eBillett på de fleste forestillinger.
Ved problemer med kjøp av billetter vennligst ta kontakt med eBillett: post@ebillett.no
 
Billettkategorier:
Voksen: Fra og med 16 år ved kulturarrangementer. Fra og med 15 år ved kinovisninger.
Barn: Til og med 15 år (om ikke annet er spesifisert) for kulturarrangementer. Til og med 12 år ved kinovisninger.
Honnør: Uføretrygdet og alderspensjonist. Honnørkort/ledsagerbevis må forevises. Kun dersom det er spesifiert at det gis en honørrabatt på den enkelte forestillingen.
Student: Rabatt gis ved fremvisning av gyldig studentbevis dersom det er spesifiert at det gis en studentrabatt på den enkelte forestillingen.
Ledsager: Ledsagere med gyldig ledsagerbevis utstedt av Ås kommune får gratis tlgang på alle arrangementene i regi av Ås kulturhus eller Ås kinoteater.
 
Salene
Vi har en amfisal med plass til 468 sittende publikummere.
I kinovestibylen har vi en liten scene der antall sitteplasser varierer ut fra stoloppsett. Den egner seg for små arrangementer – intimkonserter, barneteater og lignende.
Utover dette har vi flere møterom i 2. etasje; store sal med plass til 150 – 200 personer, store salong og lille sal.
For mer informasjon om utleie, trykk HER.
 
Teknisk informasjon
Sal
Kinoteatret har 468 sitteplasser.
Kinovestibylen kan romme inntil 100 (sittende) / 150 (stående)
 
Lyd- og lysutstyr
 
Ås kulturhus – store kulturopplevelser, et lite steinkast unna!
Du skal ikke behøve å reise langt for å oppleve noe stort. Ås kulturhus byr på teateroppsetninger, revyer, sang- og danseforestillinger, bibliotek og ukentlige kinoforestillinger – noe for enhver smak, og enhver aldersgruppe. Vårt lokale kulturhus brukes dessuten av lag og foreninger, og våre lokaler anvendes til stadighet i forbindelse med kurs og seminarer. Ås kulturhus er og skal være en givende og spennende møteplass for lokalmiljøet – rik på opplevelser for alle våre besøkende. 
 
Hjertelig velkommen til Ås kulturhus!
.
 
Historikk:
I 1960 tok Ås formannskap initiativ til et møte for å drøfte bygging av et samfunnshus. I 1964 ble plankomiteens forslag vedtatt av kommunestyret og i 1967 startet byggingen av samfunnshuset. Da Ås rådhus sto ferdig i 1970, besto det av en sydfløy, samfunnshus og kino.
 
Ås Kulturhus gjenåpnet i 2012, og det har blitt et hjerte i Ås sentrum. Vi ønsker å være et kulturhus som tilbyr noe til alle, med en bredde i programmet som spenner fra det folkelige til det “smale” og som dekker et spekter av ulike scenekunster. På de profesjonelle forestillingene vi presenterer har vi et sterkt fokus på kunstnerisk kvalitet, og vi forsøker å ligge på et fornuftig prisnivå. Ås Kulturhus ønsker også å være et kulturhus for amatøroppsetninger med lokale aktører.
 
I 2018 fikk Ås kinoteater et ansiktsløft. Antall stoler ble økt fra 395 til 468 og salen fikk også nye gulv- og scenetepper.
 
 

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv utAdresse: Moerveien 1 1430 Ås
Problemer med å kjøpe eBilletter? Send en mail til post@ebillett.no


Powered by CustomPublish AS