icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
29. juni - 19:36
Totalforbud mot bål og brenning Follo Brannvesen IKS har gjeninnført totalforbudet mot bål og grilling. Se http://follobrannvesen.no for mer informasjon.
Du er her:   Ås internasjonale kultursenter   ›   Hjem   ›   Toppmeny   ›   Selvbetjening   ›   Gata mi   ›   Alle saker
Innsendt av: Joakim Hope Soltveit

Potensielt trafikkfarlig kryss ved Solfallsveien og Liabakken

Vei
2017-08-07 18:24 (#41232)
Ferdigbehandlet Ferdigbehandlet

Adresse: Solfallsveien og Liabakken 1
Kart (59.66485305996505, 10.802124738693237)


Det er et uoversiktlig og potensielt traffikkfarlig kryss når en kjører på Solfallsveien som syklist eller i bil og skal i retning Sentralveien. Stor hekk nedover Liabakken blokkerer synsvinkelen til høyre og det opplyses ikke om stikkvei og at syklister kan komme i stor fart nedover Liabakken.

Foran en uoppmerksom sjåfør kan det plutselig komme et barn eller andre syklende nedover Liabakken og inn på Solfallsveien og dette kan føre til trafikkfarlige situasjoner. Et forslag til utbedring kan være å skilte og gjøre bilførere oppmerksom på veien mot høyre.

Det er også vanskelig for syklister og bilførere som kommer ned Liabakken å se sjåfører som kommer fra Solfallsveien og skal mot Sentralveien. Et forslag til utbedring kan være et skilt eller markeringer på veien eller en fartsdump eller på andre måter signalisere at her bør syklister sette ned farten før de skal ut på Solfallsveien.
Kommentar fra kommunen:

Takk for ditt innspill angående trafikksikkerhet. Vi noterer oss dette utsatte punktet og tar det opp til vurdering.