icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
25. august - 09:52
Mer informasjon og alle saker om koronasituasjonen fra kommunen finner du her:
Du er her:   Ås internasjonale kultursenter   ›   Tjenester   ›   Barn, unge og familie   ›   Helsestasjon ungdom og studenter   ›   Kurstilbud

59,66˚ Nord – for deg som vil bli en litt tøffere student

Kurset retter seg mot studenter som ønsker å bli bedre kjent med seg selv sammen med andre. Kurset har fokus på fysisk aktivitet og naturopplevelser kombinert med gruppesamtaler der vi reflekterer rundt det vi har opplevd. Vi spiser også mat sammen som en fast avslutning på hver kurskveld.

Publisert: 22. februar 2020

Stressmestringskurs

Syns du studentlivet er stressende? Har du tenkt over hva som skaper stress i ditt liv, og hvordan du reagerer på det? Ønsker du å lære metoder for å finne ro og fokus i hverdagen? Bli med på stressmestringskurs!

Publisert: 27. august 2018

Livsmestringskurs

Livet skal leves, ikke løses. Men hverdagen kan føles travel, slitsom og uoverkommelig til tider.  En liten pause med påfyll av nyttig kunnskap, refleksjon, avspenning og meditasjon kan hjelpe deg.  Bli med på livsmestringgruppe med studentpresten og ansatte fra Helsestasjon for ungdom og studenter.  Gruppen er trosuavhengig. 

Publisert: 27. august 2018

Sorgkurs -Avlyst

For deg som har mistet en som sto deg nær

Studentpresten på NMBU og helsesøster på Helsestasjon for ungdom og studenter vil lede sorgkurs/sorggruppe for studenter med oppstart 26/9-18

Publisert: 27. august 2018

Nyttige kurs og temamøter på Frisklivssentralen

Frisklivssentralen i Ås gir tilbud til befolkningen over 18 år.  Kurs og arrangementer hos dem kan også anbefales for ungdom og studenter.  Følg med på informasjon om kurs og aktiviteter på Frisklivssentralens sider. Nye kurs for høsten kommer snart.

Publisert: 08. november 2016