icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
11. august - 16:51
Mer informasjon og alle saker om koronasituasjonen fra kommunen finner du her:
Foto av ordfører i Ås kommune, Ola Nordal

  

Kjære alle innbyggere og ansatte i Ås kommune

Les ordfører i Ås kommune Ola Nordals hilsen til innbyggere og ansatte.

Kjære Ås-folk

I de nærmeste to ukene skal vi sammen ta et løft for å stoppe spredningen av koronavirus.

Vi skal hindre at folk som er smittet uten å vite det kommer i kontakt med andre. Samfunnet settes derfor på sparebluss i to uker med stenging av skoler, barnehager, kulturaktiviteter og av mange arbeidsplasser. Vi skal unngå å samles, vi skal holde avstand til andre, og mange skal stort sett holde seg hjemme.

Vi skal bremse spredning av viruset. Dette er nødvendig for å hindre at for mange blir syke samtidig. Tiltakene i seg selv vil gi problemer for mange. Bedrifter og arbeidsplasser som rammes har ikke oversikt over hva tiltakene vil bety for den enkelte. Vi har forventninger om at regjering og storting finner ordninger som letter konsekvensene for de som rammes.

Ansatte i Ås kommune har på kort tid iverksatt beredskapsplaner og lagt nye planer slik at vi følger de statlige pålegg vi har fått. Det gjelder innenfor alle sektorer i kommunen. Medarbeiderne våre har gjort en imponerende innsats de siste dagene, og Ås kommune er nå i rute med å innføre de tiltakene vi er pålagt.

Jeg oppfordrer alle innbyggere i Ås til å bli lojalt med på denne folkedugnaden. Sammen vil vi da helt sikkert sette en kraftig brems på spredning av koronaviruset.

Informasjon om tiltakene i Ås finner du på www.as.kommune.no.

Jeg ønsker alle en god helg, med hilsen fra
Ola Nordal, ordfører.

Se all informasjon fra Ås kommune om korona på temasiden www.as.kommune.no/korona

Ås kommune| Skoleveien 1 1430 Ås | Postboks 195 1431 ÅS | Telefon: 64 96 20 00| Organisasjonsnummer: 964948798 |

Ansvarlig redaktør: Trine Christensen | Webredaktør: Ivar Ola Opheim |

Web levert av CustomPublish
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan lese vår personvernerklæring og mer om vår bruk av informasjonskapsler her