icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
30. juni - 14:16
Mer informasjon og alle saker om koronasituasjonen fra kommunen finner du her:
Høstferie
  

Juryen er imponerert over bildene

Bildene holder god kvalitet, og det er vanskelig å kåre vinnere, synes juryen i fotokonkurransen "De fire Åstider".
Høstferie
Foto: Kristine V. Magnus

Høstferie på Åsgård skole

Nå er vinneren for oktober kåret, og det ble Kristine V. Magnus som juryen mente hadde bidratt med det beste høstbilde fra Ås. Juryen la vekt på gjenkjennelsesmomentet, her var det ingen tvil om at bildet var fra Ås. - Det er mange høstelementer i bildet. Gult løv på bakken, lange skygger fra en lav høstsol. Ballen som ligger igjen forteller om at sommerens aktivitet er på hell, mener redaktør Invill Hafver i Ås Avis.
Skulptur ved Aud Max, laget av Carl Nesjar (1970)
Foto: Ola Morken

Skulptur ved AudMax

Skulpturen til Carl Nesjar som Ola Morken sendte inn, fikk hederlig omtale. - Her har fotografen fått fram skulpturen på en fin måte, selv om jeg kunne tenkt meg litt mer luft mellom treet og skulpturen på venstre siden. Det er flott med høylys som skaper ekstra liv, understreker fotograf Trygve Heide i Ås Foto.
Morgentåken gir tapt for solen ved Gjersjøen
Foto: Trond Larsen

Morgentåken gir tapt for solen ved Gjerssøen

Trond Larsen har et stemningsfult bilde. - For de som er kjent, så ser de at motivet er fra Ås. Samtidig som det er en fin dybde i bildet, og en god komposisjon, uttaler webredaktør Ivar Ola Opheim.
Gøy på landet
Foto: Kristine V. Magnus

Gøy på landet

Oktobervinneren, Kristine V. Magnus, har også fått hederlig omtale for sitt høstbilde med sjarmtrollet med "kjølebagen". Juryen la vekt på god blikkkontakt, og en fin høstfølelse.
Bilde av Pentax K-r premie fotokonkurranse
Pentax K-r hovedpremie i fotokonkurransen

Vinterbilder

Husk å sende inn vinterbilder fra Ås. Neste jurymøte er 18. november. Bilder som kommer inn etter fristen, bli ikke med i bedømmingen for november. I desember kårer vi en vinner til i kategorien vinterstemning. Hvem av de fire Åstidsvinnerne som får hovedpremien; Pentax K-r, avgjøres ved en sms-avstemning på nettsidene til Ås Avis.
Ås kommune| Skoleveien 1 1430 Ås | Postboks 195 1431 ÅS | Telefon: 64 96 20 00| Organisasjonsnummer: 964948798 |

Ansvarlig redaktør: Trine Christensen | Webredaktør: Ivar Ola Opheim |

Web levert av CustomPublish
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan lese vår personvernerklæring og mer om vår bruk av informasjonskapsler her