icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
29. juni - 19:36
Totalforbud mot bål og brenning Follo Brannvesen IKS har gjeninnført totalforbudet mot bål og grilling. Se http://follobrannvesen.no for mer informasjon.
Du er her:   Ås internasjonale kultursenter   ›   Hjem   ›   Toppmeny   ›   Selvbetjening   ›   Gata mi   ›   Alle saker

For høye avløpskum og manglende asfaltering

Vann og avløp
2017-08-13 08:33 (#41307)
Ferdigbehandlet Ferdigbehandlet

Adresse: Torderudveien 7
Kart


Som meldt tidligere, og som pga stor nedbør denne uke aktuelt igjen, ligger avløpskummene ved Torderudveien 7 for høyt slik at vannet renner forbi og samler seg lengre ned i hagene.
Asfaltering mellom Torderudveien 7 og 9 hadde muligens forebygget overstrømningen av veien, og eventuelt tilfrysing på vinteren (resten av Torderudveien ble nylig asfaltert/avrettet, den andre strekningen til Emilies vei ble asfaltert et par år siden).
Ønsker også å forhøre meg om muligheten for en fartsdemper mellom Torderudveien 8 og 9 pga kryssende trafikk med innimellom høy fart og gående/syklende trafikk fra Emilies vei til lekeplassen, Nyborgveien bussholdeplassen og nå også Rustad skole ved idrettsbanen.
Kommentar fra kommunen:

Takk for din henvendelse. Vi har nå laget et voll rundt sluke langs Torderudveien nr. 7 slik at vannet nå treffer sluket. For å kunne etablere fartsdempere må vi måle fartsnivået på de som kjører på veien. Vi setter opp veien på lista for radarmåling. Lista er relativ lang så det blir ikke måling før i 2018.