KinoFremtidsfilm førpremiere:
«I morgen danser vi»

lørdag 19. okt 2019


Den unge og talentfulle danseren Merab har trent med nasjonalensemblet fra ung alder med dansepartneren Mary. Verdenen hans snus opp ned når den karismatiske Irakli dukker opp, og blir både hans sterkeste rival og hans største fascinasjon. Skal han følge hjertet, bryte med det konservative dansemiljøet og risikere å miste alt han har kjempet for? Kl. 19.30

«It's an unmissable, touching film about dance, identity and everything in between.» – Film Inquiry

Fremtidsfilm er Ås kinoteaters filmfestival. Slagordet er «En liten filmfestival om menneskehetens framtid», og festivalens fokus er på filmer som sier noe om fremtiden eller i hvilken retning samfunnet går. 

i morgen danser vi-1

Lørdag 19. oktober kl. 19.30

Georgisk tale, norske tekster

Aldersgrense: 12 år

Unummererte plasser

 

Merab er en dedikert og talentfull ung danser. Han danser georgisk nasjonaldans med sin partner Mary, og drømmer om en plass i nasjonalkompaniet. En dag snus tilværelsen hans opp ned. Det er den dagen karismatiske Irakli dukker opp og blir Merabs fremste rival, og hans største fascinasjon. Skal han følge hjertet og bryte med det konservative dansemiljøet, og dermed risikere å miste alt han har kjempet for?

I morgen danser vi var en av våre favoritter fra årets filmfestival i Cannes. Den er regissert av svensk-georgiske Levan Akin. Filmen er hans kjærlighetsbrev til Georgia – en film om å satse og tørre å være fri.

 

 
Billetter kjøpes online på www.askulturhus.no og ved inngangen (30 min før filmen starter).
Gyldig studentkort må fremvises ved kjøp av studentbillett.

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut


Barneforestilling

Adresse: Moerveien 1 1430 Ås
Problemer med å kjøpe eBilletter? Send en mail til post@ebillett.no


Powered by CustomPublish AS