KinoFremtidsfilm seniorkino: «Edie»

fredag 18. okt 2019


Når hennes pleietrengende ektemann dør, bestemmer Edie seg for at det nå er hennes tid. Hun nekter å etterkomme datterens ønske om å flytte inn på aldershjemmet, pakker ryggsekken og drar ut på det ultimate eventyret: å nå toppen av det mektige fjellet Mount Suilven i Skottland. Kl. 15.00

Seniorkino betyr billetter til 90 kroner, kaffe og kringle inkludert i billetten og innledning til filmen! 

Fremtidsfilm er Ås kinoteaters filmfestival. Slagordet er «En liten filmfestival om menneskehetens framtid», og festivalens fokus er på filmer som sier noe om fremtiden eller i hvilken retning samfunnet går. Denne visningen skjer i samarbeid med Lions' kulturdager.

EDIE-Digiposter-1920x1080-001-web

Fredag 18. oktober kl. 15.00

Engelsk tale, norske tekster

Aldersgrense: 6 år

Unummererte plasser

 

Når hennes pleietrengende ektemann dør, bestemmer Edie seg for at det nå er hennes tid. Hun legger sitt gamle liv bak seg, nekter å etterkomme datterens ønske om å flytte inn på aldershjemmet, pakker derimot ryggsekken og drar ut på det ultimate eventyret: å nå toppen av det mektige fjellet, Mount Suilven i Skottland. På veien møter hun den unge Jonny, som ser sitt snitt til å utnytte en godtroende gammel dame og tilbyr seg å være henne lokale guide for det han ser som lettjente penger. Men, som gamle damer flest, er heller ikke Edie tapt bak en vogn.

Sheila Hancock stråler i hovedrollen, med sin overbevisende kombinasjon av nervøs usikkerhet og besluttsomt pågangsmot. Sammen med det vakre landskapet på det skotske høylandet, har Edie blitt en sjarmerende og betagende film som viser at det aldri er for sent å legge ut på sin livs tur.

Edie er en herlig og livsbejaende film om å stoppe opp og nyte og utnytte den begrensede tiden vi har i live. Fantastiske bilder, sterke rollefigurer og en hjertevarm historie danner rammene for en fjellvandring som ikke bare er en del av filmen, men som faktisk gjorde hovedrolleinnehaver Sheila Hancock til den eldste personen som har besteget Mount Suilven – i virkeligheten.

★★★★★ ”Enestående” 
- The Hollywood News

★★★★★ ”Hjertevarm” 
- Metro UK

★★★★★ ”Inspirerende” 
- Cinevue

 

 
Billetter kjøpes online på www.askulturhus.no og ved inngangen (30 min før filmen starter).
Gyldig studentkort må fremvises ved kjøp av studentbillett.

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut


Barneforestilling

Adresse: Moerveien 1 1430 Ås
Problemer med å kjøpe eBilletter? Send en mail til post@ebillett.no


Powered by CustomPublish AS