HjemThe illusions of Alexx Alexxander

torsdag 15. mars 2018
ALEXX


Opplev en kveld i magiens tegn og la Alexx Alexxander vise deg hvorfor han er utnevnt til en av verdens fremste illusjonister.
 
Du vil bli forbløffet og forført av latter, forundring og magisk fingerferdighet. Bli med på en uforglemmelig reise inn i magiens verden. Alexx Alexxander inviterer deg til en helaften fylt med humor, mystikk og spektakulære illusjoner. Grensen mellom illusjon og virkelighet vil opphøre. La deg fascinere av Alexx Alexxander's uforklarlige shownummer. Et show for 4 generasjoner! Ved hjelp av store skjermer vil publikum følge illusjonene i minste detalj, hvor enn de sitter i salen.
Velkommen inn i Alexx Alexxander's magiske univers – En opplevelse for livet!
Alexx holder ingenting igjen når han nå igjen skal ta Norge med storm. I en årrekke har Alexx Alexxander fascinert et begeistret publikum i hele Skandinavia med utrolige stunt og magiske illusjoner i verdensklasse.
____________________________________________________________________________________________________
Alexx har mottatt flere store priser for sin innsats å fremføre magi som stor underholdning. Høsten 2016 ble han også tildelt magiens mest prestisjefulle pris, The Merlin Award, som er mest kjent som "magiens Oscar".
Forestillingen spilles kun en kveld hvert sted. Bestill billetter før det er for sent! 
Magisk velkommen! 


Mer info se: www.alexx.no 
 
Torsdag 15. mars 2018 kl. 19.00. Kinoteatret. Pris: kr. 495,- (v) kr. 395,- (b) kr. 395,- (gruppe, minimum 10)
Dørene åpner 30 minutter før forestillingen starter.
 
Restriksjoner: Det er ingen nedre aldersgrense på arrangementet, men barn under 15 år anbefales å være i følge med en voksen person. 
 
 
 

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv utAdresse: Moerveien 1 1430 Ås
Problemer med å kjøpe eBilletter? Send en mail til post@ebillett.no


Powered by CustomPublish AS