icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
29. juni - 19:36
Totalforbud mot bål og brenning Follo Brannvesen IKS har gjeninnført totalforbudet mot bål og grilling. Se http://follobrannvesen.no for mer informasjon.
Du er her:   Ås internasjonale kultursenter   ›   Aktuelt   ›   Sentrumsutvikling
Møte om sentrumsutvikling

Arbeidet med ny sentrumsplan for Ås fortsetter

I forbindelse med arbeidet har kommunen i den siste tiden deltatt i møter med berørte borettslag og eneboligeiere i sentrumsområdet.

Publisert: 27. april 2018
Fortettingsstrategi - rådmannens forslag

Ås kommune ønsker dine innspill om framtiden for Ås sentralområde!

Hvordan skal man utvikle Ås sentralområde? Hvor skal man bygge, og hvor skal veier og gater ligge? Kom med innspill innen fristen som er 16. oktober..

Publisert: 22. september 2017
Dronefoto av rådhuset med områder rundt

Nå legges rammene for utviklingen av Ås sentralområde

Kommunestyret vedtok i 2015 å sette i gang arbeidet med en områdereguleringsplan for Ås sentralområde.

Publisert: 02. februar 2017